Mostar dočekao rukometaše

AutorAdmin

Mostar dočekao rukometaše

Više tisuća navijača dočekalo je rukometaše uz pjesmu: ”Ponosna moja je zemlja Hercegovina”.

Do pozornice su se igrači dugo probijali jer je svatko htio stisnuti ruku momcima koji su napravili veliki uspjeh na Europskom prvenstvu.

Matej Hrstić i Željko Musa nisu došli na doček u Mostaru, ali su njihove kolege koje su stigle u Mostar oduševljene dočekom.

”Ne mogu vjerovati koliko je ljudi ovdje. Toliko sam sretan što vas vidim u ovolikom broju. Nismo mogli donijeti zlato, ali moram reći mojim momcima i reprezentaciji kapa do poda jer su ginuli za Hrvatsku i čestitam im na tome. Hvala što ste nas došli podržati u ovolikom broju”, rekao je David Mandić.

Navijačima se obratio i Mostarac Marino Marić. ”Dobra večer grade moj, dobra večer Hercegovino. Ja ne prodajem šuplje, to znate, i večeras se posebno osjećam. Hvala vam od srca. Cijela Hercegovina je tu, volim vas sve jer ste nam ovim dočekom pokazali da ste vidjeli da smo dali zadnj atom snage”, rekao je Marić koji je zapjevao ”Tiho tiho teče Neretva”.

Igor Karačić, koji je izabran u najbolju momčad Europskog prvenstva, dočekan je posebnim ovacijama.

”Izrazita mi je čast što sam s vama ovdje, ponosan sam i ovaj doček nam je veliki vjetar u leđa. Mi smo kao klinci prije 20-ak godina na ovom igralištu započeli svoje prve korake, trčali na betonu koji nije ovako dobar kao što je sad i evo Marino i ja smo doživjeli da nas Mostar dočeka ovako. Hvala vam od srca, skidam vam kapu”, rekao je Karačić.

Doček je organiziran na Vojničkom igralištu u kampusu Sveučilišta u Mostaru gdje su srebrna medalja i veliki uspjeh hrvatskih rukometaša proslavljeni na poseban način.

Pogledajte i pročitajte više na bljesak.info.

O autoru

Admin administrator